sobota 26. února 2011

"Pončátková" zaječice :-)

Našla jsem krásnou inspiraci na dětské pončo, ale jelikož se jednalo o háčkovaný kousek a zatím jsem moc zkušeností nepobrala - zvládnu krátký a dlouhý sloupek, toť vše :-)) ......... byla to další výzva posunout se dál i v této oblasti :-)).....





...... na dětské pončo jsem si netroufla, navíc popis byl pouze v angličtině, která je v mém případě už pěknou řádku let v pasivním stavu :-(( ....... rozhodla jsem se "základ" uplést - v tom si věřím :-))) a zbytek doladit háčkem a udělala jsem dobře, protože to byla fuška, ale krásná :-)) Bylo to žůůůůžo dobrodrůůůůžo, jestli mi vyjde počet krátkých sloupků do vzorku?, jak to bude navazovat?, přeložila jsem to dobře?......... úplná kovbojka :-)
No je dobojováno, jsem ráda, že stojím na bedně vítězů a hlavně, že holky mají radost z barevné zaječice :-)) 




...vzhledem k tomu, že původně měla šaty, tak jsem "musela" ještě narychlo spíchnout rifle a triko, aby nebyla nahá :-)) .......

4 komentáře:

  1. Obě jsou to krásné holky zaječí, ta loňská má naprosto úžasné šatičky to sis pěkně vyhrála :)
    Přeju krásný nedělní večer :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nááááádhera, fakt nádhera, a všecky ty detailíčky... to pořád nejde psat ke každému příspěvku zvlášť, ale platí to pro všecky!!!! :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Baro, na tyhle zajicky se uz dlouho take chystam. Videt je tady u tebe me zase trosku popostrcilo:) Mas je nadherne, ponco se ti povedlo a vubec cely oblecek je krasne sladeny! Pohodovy den preje Monika.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný zajíček a to pončo je náhodou krásné!Michaela

    OdpovědětVymazat